Квартира (кирпичная) Продается Dunakeszi - Madách Imre utca

62 m2Площадь 2 + 1 Комната
56 900 000 HUFЦена
366371Идентификация
Прочие данные

С видом на сад вид

Отремонтированная Cостояние

Tégla Kонструкция

4 m2 балкон/терраса

Газ (циркуляционный) отопление

plným komfortom Kомфортность

На улице, в общественном месте парковка

Этаж 2

Нет Лифт

Kiváló Общественный транспорт

No Американская кухня

Нет Есть сад

1990 Год строительства

Északkelet Расположение

Dunakeszi kedvelt lakóparkjában, a Madách lakóparkban eladó 4 éve felújított, 62 nm-es, 2+1 félszobás, 2.emeleti társasházi lakás 2 erkéllyel!
A felújítás során burkolatokat cseréltek, új több ponton záródó biztonsági bejárati ajtót kapott a lakás, a nyílászárók műanyagok, thermo üvegesek, szúnyoghálóval, redőnnyel ellátottak.
A kád helyett épített zuhanyt kapott a fürdő. Praktikusan különálló helyiségben van a wc, illetve a háló végében kis bepolcozott gardrób kialakítható.
A Baxi típusú gázcirkó 4 éves, kéménybéléssel. A közművek külön mérőórával ellátottak. A 12.500 ft-os közös költség tartalmaz társasházi megtakarítást is. A lépcsőház tiszta, rendezett, a lakók rendszeretők, együttműködőek.

Az ingatlan mind tömegközlekedés, mind autós közlekedés szempontjából tökéletes helyen van. A gyártelepi vasútállomás kb.5 perc sétával (Budapest Nyugati-pályaudvar-Vác), az M2 autópálya 2-3 perc autóúttal elérhető.
Rövid sétával elérhetők az új Dunakeszi Diáknegyed középiskolái és létesítményei, de a közelben óvoda, általános iskola, és német nemzetiségi általános iskola is van, a hozzátartozó uszodával, melyet felnőttek is használhatnak. Az utcában több élelmiszerbolt, húsbolt, cukrászda...

Kikapcsolódásra a sportpálya (teniszpályákkal, focipályákkal-műfüves is, gördeszkapályával..) és a Duna közelsége nyújt lehetőséget a vízisportokkal, sétányával, szabadstrandjával, bicikli útjával, vendéglátó egységeivel, és a Katona-dombi nagy parkjával, játszóterével.
A művelődési ház kultúrális programjai, kiállításai, színházi előadásai, koncertjei, egész évben lehetőséget kínálnak a szórakozásra.

BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.

Várom hívását a hét bármely napján.
Szabó Krisztina

Szabó Krisztina

Звоните нам с доверием

+36-70-371- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Dunakeszi
+36 30 459 5211

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость